Yılın Çifti Alina Boz ve Umut Evirgen’e Evlilik Dedikoduları Soruldu, Umut Evirgen Konuyu Değiştirdi

Bir anda, aniden çok tutkulu ve hızlı bir ilişki yaşamaya başlayan Umut Evirgen ve Alina Boz’a evlilik soruldu. Gelen yanıt, şaşırttı… Detaylar?

Her şey bu fotoğrafla başlamıştı hatırlarsanız… Alina Boz, uzun süredir aşk yaşadığı Mithat Can Özer’den ayrıldıktan 17 gün sonra Umut Evirgen’le ani bir aşka yelken açmıştı.

Umut Evirgen’in aşk geçmişi ve çapkınlığı malumunuz, kendisinin Alina Boz’un gönlünü aniden fethedişi ve ikilinin hayatlarının aşkını yaşıyormuş gibi yansıyan tavırları epey konuşulmuştu.

Hatta her şeyin çok hızlı gelişmesi sorgulanmıştı çünkü ikilinin önce beraber yaşamaya karar verdiklerini öğrenmiştik, ardından da evlilik iddiaları atılmıştı ortaya…

Umut Evirgen ve Alina Boz, geçtiğimiz saatlerde Arnavutköy’de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi ve malum soru soruldu tabii, “Evlilik iddiaları”

Röportajın başından sonuna sözü devralan Umut Evirgen, evlilik sorularını önce geçiştirdi. Ardından da “Okumadım daha, hadi kolay gelsin” diyerek hızla sohbete son verdi.

İşin garip kısmıysa normalde kıyasladığımızda, oyuncu kimliğiyle odağımızın daha çok üzerinde olması gereken Alina Boz, pek sessizdi.

Umut Evirgen’in bir özelliği olsa gerek, bütün odak kendisindeydi. Alina Boz, sanki ünlü oyuncu Alina Boz değilmiş de Umut Evirgen’in yanındaki herhangi bir kız arkadaşıymış gibi duruyordu…

Belki de aşk listesinin epey kabarık olmasının açıklaması gerçekten de Umut Evirgen hakimiyeti ve büyüsü diye bir şey olmasıdır kim bilir…? Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım! ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort