Kadınlar bedenleriyle barışmalı! ‘Doğum sonrası deformasyonlar kader değil’

Sorunlar modern tıpla çözülebilir

Kadın sağlığı üzerine uzmanlaşmış Dr. Mehmet Bekir Şen, kadınların vücutlarıyla ilgili endişelerini ve jinekolojik sorunları konuşmanın utanılacak bir şey olmadığını vurguluyor. Kadınların bu konuları açıkça konuşmalarının önemine değinen Dr. Şen, modern tıbbın bu sorunlara çözüm sunmakta olduğunu belirtiyor.

‘Kadınlar bedenleriyle barışmak için utanmamalı, susmamalı’

Doğum sonrası vücutta meydana gelen değişikliklerle barışmakta zorlanan kadınlar için önemli bir mesaj veren Dr. Şen, doğum sonrası problemlerin çözümü için utanmanın ve sessiz kalmanın gereksiz olduğunu belirtiyor. Toplumda farkındalık yaratmak adına cesurca konuşmanın önemine değinen Dr. Şen, kadınları bedenleriyle barışmaya çağırıyor.

Yaşanılanlar tedavi edilebilir durumlar

Dr. Şen, doğum sonrası yaşanan vajinal gevşeme, idrar kaçırma gibi sorunların tedavi edilebilir olduğunu ve kadınların bu konuları açıkça konuşmaları gerektiğini vurguluyor. Uygulanan bazı tedavilerin kadınların yaşam kalitesini artırdığını belirten Dr. Şen, bu konuları hekimleriyle paylaşmanın önemine işaret ediyor.

Bedeninizi sevin ve kendinize izin verin

Dr. Şen, kadınları vücutlarındaki değişimlere karşı duydukları utanç duygusunu aşmaya çağırıyor. Doğum sonrası yaşanan değişimlerin doğal olduğunu ve kadınların kendilerini sevmeleri gerektiğini vurgulayan Dr. Şen, bedenleriyle barışarak özgüvenlerini kazanmaları gerektiğini belirtiyor.

Toplumsal devrim: Konuşmaktan utanmayın

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Bekir Şen, kadınların bedenleriyle ilgili sorunları açıkça konuşarak toplumda farkındalık yaratmalarının önemli olduğunu belirtiyor. Kadınların bedenlerine sahip çıkarak ve yardım isteyerek utanmamaları gerektiğini vurgulayan Dr. Şen, toplum olarak kadınların seslerini daha güçlü duyurmasının desteklenmesi gerektiğini ifade ediyor.

Related Posts

Avrupa ve Asya tehlikede! Ölümcül mantar hastalığı küresel ısınma ile yayılıyor

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sıcak iklime sahip bölgelerde yaygın olan ölümcül bir mantar hastalığının küresel ısınma nedeniyle daha geniş alanlara yayılma ihtimali bulunuyor.

Ayçiçek, tereyağı veya zeytinyağı değil: Uzmanlara göre en sağlıklı yağ buymuş

Her sofrada baş tacı edilen zeytinyağı, ayçiçek yağı ve tereyağına yeni bir rakip çıktı. Uzmanlar, düşük doymuş yağ oranı ve zengin Omega-3 zengini olan en sağlıklı yağı açıkladı.

Uykunun gizli düşmanı belli oldu

Uyumadan önce ekran kullanımını sınırlamak, uyku kalitesini artırıyor. Dr. Tarık Mecit, ekran ışığının beyin üzerinde uyarıcı etkiler yarattığını ve bu durumun uykuya geçişi zorlaştırdığını belirterek, ideal alışkanlıklar hakkında uyarılarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan duyurdu: Bir SMA ilacı daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir SMA ilacını daha geri ödeme listesine eklediklerini bildirdi.

Sosyal medya bizi hipnotize ediyor

Sosyal medyanın genç yaşlı demeden hemen herkesi saatlerce esir aldığına dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz ’’Alışkanlık ötesi bir durum yaşıyoruz. Bu yeni çağın dijital hipnozu’’ diyor.

Masa basında çalışanlar dikkat! Günde kaç adım atmanız gerektiği açıklandı

Yetişkin bireyler için sıkça önerilen 10 bin adım hedefi, aslında herkes için uygun olmayabilir ancak yeni bir araştırma, masa başında çalışan ve günümüzün giderek artan hareketsiz yaşam tarzına sahip bireyleri yakından ilgilendiren çarpıcı sonuçlar sundu. Günde 9 bin ila 10 bin adım atmak, uzun süre oturmanın kalp hastalıkları ve erken ölüm üzerindeki olumsuz etkilerini önemli ölçüde azaltabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir